Topp 10 sikkerhetsskap fra denios

Kundenes favoritter

Sikkerhetsskap er det foretrukne valget for sikker lagring av farlige stoffer i arbeidslokaler. Avhengig av væsken som skal lagres, mengden og ønsket utstyr, kan du velge ønsket sikkerhetsskap fra vårt omfattende utvalg. Men noen ganger kan det være til hjelp å se på hva andre har kjøpt, og hva andre foretrekker. Vi har derfor funnet frem våre 10 mest etterspurte sikkerhetsskap. 


 

1  Brannbestandig skap for farlige stoffer G 1201

med bunnkar og 3 hyller, Type 90

Det mest populære produktet blant våre kunder er en real all-rounder optimalisert for lagring av brannfarlige væsker. Skapet har forøvrig også opplagt ventilasjonsuttak (NW 75 mm). 

Til Produkt


 

2  Brannbestandig skap for farlige stoffer - Select W-123

med bunnkar og 3 hyller, Type 90

Dette skapet har sine hovedstyrker i et ekstremt robust design samt maksimal mobilitet: Det uttrekkbare bunnkaret gjør betjening enklere og raskere. Skapet har forøvrig 90 minutters brannbestandighet iht. EN 14470-1. 

Til Produkt


 

3  Kjemikalieskap Protect CS 104

med bunnkar og 3 hyller

Kunder som ønsker å lagre vannforurensende væsker velger et kjemikalieskap med bunnkar. Skapet kommer komplett, med alle nødvendige komponenter. 

Til Produkt

 

 


 

4  Miljøskap PolyStore PS 1220-4

med bunnkar og 4 gitterrister av rustfritt stål

For sikker oppbevaring av vannforurensende og aggressive væsker velger mange av våre kunder et PolyStore-skap. Innerdøren er forøvrig utrustet med en lomme for lagring av sikkerhetsdatablad, vernehansker, vernebriller m.m.

Til Produkt

 

 


 

5  Kjemikalieskap Systema CS-103

med bunnkar og 3 hyller

Fleksibiliteten i Systema-serien er svært overbevisende: Ulike dørvarianter i 7 moderne farger samt med hyller eller uttrekkbare skuffer er noen av mulighetene. Den mest populære versjonen er alternativet med 2 fløydører, grunnet hurtig produkttilgang. 

Til Produkt

 

 


 

6  Miljøskap UWS 19 Plus

med 2 bunnkar og sikkerhetsboks, Type 30

Hvor skal man plassere mindre mengder brennbare stoffer, som lakk eller spraybokser? Miljøskapet UWS 19 Plus kommer med en praktisk sikkerhetsboks som sørger for trygg lagring av mindre mengderbrennbare stoffer. 

Til Produkt

 

 


 

7  Brannbestandig skap for farlige stoffer - Basis-Line

med oppsamlingskar og 3 hyller, Type 30*

7. plass går til en solid all-rounder med hensyn til lagring av brannfarlige væsker. Basis-skapet overbeviser ikke bare med sine moderne farger og design, men også et uttrekkbart bunnkar og åpen layout for enkel betjening. 

Til Produkt


 

8  Brannbestandig skap for farlige stoffer - Select W-126F

med bunnkar og 6 uttrekkbare skuffer, Type 90

Dersom du har lite plass, er dette skapet en god kandidat. Skapet kommer utrustet med svært plassbesparende foldedører samt seks praktiske uttrekkbare skuffer for maksimal brukervennlighet og plassutnyttelse. 

Til Produkt


 

9 Brannbestandig skap for farlige stoffer - Edition-G

med 2 bunnkar, 3 hyller og 3 uttrekkskuffer, Type 90

Takket være den massive skilleveggen, er dette skapet velegnet for oppbevaring av farlige stoffer i ulike fareklasser. Interiøret kommer med høydejusterbare hyller og skuffer for maksimal fleksibilitet. 

 

Til Produkt


 

10  Kjemikalieskap Systema CS-52L

med bunnkar og 2 hyller

Dersom man har begrenset med plass, eller har begrenset behov for lagringskapasitet kan dette halv-høye kjemikalieskapet være et attraktivt alternativ. Skapet er primært tilpasset for lagring av vannforurensende væsker. 

Til Produkt


Vi hjelper deg gjerne!

Har du spørsmål vedrørende valg av optimalt sikkerhetsskap, eller oppbevaring av farlige stoffer i sikkerhetsskap? Spør oss gjerne om råd!