mest populære oppsamlingskar

Våre kunders foretrukne valg

Oppsamlingskar er den foretrukne løsningen for sikker lagring av farlige stoffer. Avhengig av stoffet som lagres, mengden og ønsket tilleggsfunksjon, kan du velge fra vårt omfattende utvalg. Her presenterer vi våre kunders foretrukne valg. 

 

 

 

 

1 - IBC - Stasjon ECO

av Polyetylen (PE) for 1 IBC à 1000 Liter

Det mest solgte oppsamlingskaret i vårt sortiment er en velkjent allrounder: IBC-stasjonen av polyetylen (PE) er optimalisert for lagring av IBC-tanker, men kan også brukes til lagring av fat og andre mindre beholdere. Med sin høye kjemikalieresistens er dette oppsamlingskaret velegnet for lagring av de fleste oljer, syrer, baser, m.m.

Til Produkt


 

2 - Oppsamlingskar DENIOS classic-line

av stål for 2 Fat à 200 Liter

Den spesielt kompakte, plassbesparende designen samt den optimerte fotkonstruksjonen har overbevist våre kunder: Dette oppsamlingskaret er plasseffektivt og kan enkelt håndteres ved hjelp av gaffeltruck.

Til Produkt

Oppsamlingskar Denios

 

3 - Oppsamlingskar DENIOS classic-line

av Polyetylen (PE) for 1 IBC à 1000 Liter

Tredjeplassen går til en ekte allrounder: Dette oppsamlingskaret er ideell for lagring av aggressive stoffer - men kan også brukes med valgfrie kanneholdere og tappestativer for bruk som påfyllings- eller avtappingsstasjon.

Til Produkt

Oppsamlingskar for IBC tanker

 

4 - Oppsamlingskar PolySafe Euroline

av Polyetylen (PE) for opptil 2 Fat à 200 Liter

Oppbevar 2 fat - raskt, enkelt og trygt! Oppsamlingskaret PolySafe Euroline er produsert uten skjøter og i en enkelt enhet, takket være den moderne produksjonsprosessen. Oppsamlingskaret er også både korrosjonsfritt og svært enkelt å rengjøre. I tillegg til dette er oppsamlingskaret utrustet med gaffellommer for enkel betjening ved hjelp av jekketralle eller gaffeltruck.

Til Produkt


 

5 - Oppsamlingskar DENIOS classic-line

av Stål for opptil 4 Fat à 200 Liter

Kunder som ønsker oppbevaringsløsninger for et stort antall fat velger gjerne denne løsningen. Dette oppsamlingskaret har fordeler som bl.a. et plassbesparende design og er tilpasset for enkel betjening vha. jekketralle eller gaffeltruck.

Til Produkt

Oppsamlingskar Denios

 

6 - IBC-Stasjon Duo

av Polyetylen (PE) for opptil 2 IBC'er à 1000 Liter

Hvis du ønsker å oppbevare både IBC-tanker og fat sammen er denne IBC-stasjonen et godt alternativ. Dette karet imponerer selv i områder med store temperatursvingninger, og kan skilte med god støt- og slagfasthet. Takket være polyetylen-materialet er dette oppsamlingskaret bestandig mot oljer, syrer, baser, m.m.

Til Produkt


 

7 - Oppsamlingskar DENIOS classic-line med påfyllingsområde

av Stål for 1 IBC à 1000 Liter

Lagring og avtapping - to aktiviteter som ofte går hånd i hånd. Derfor er det ikke rart at denne modellen er så populær blant våre kunder. I denne modellen er tappeområdet allerede integrert, og sikrer dermed høy sikkerhet under avtapping.

Til Produkt

Oppsamlingskar denios

 

8 - Oppsamlingskar PolySafe Euro K-200 med skinner

av Polyetylen (PE) for 1 Fat à 200 Liter

Et romslig og arealeffektivt oppsamlingskar som er velegnet for plassering av beholdere uten å bygge for mye i høyden, dette grunnet at beholderne ikke plasseres på rist. 

Til Produkt


 

9 - Mobilt oppsamlingskar DENIOS classic-line

av Stål for 1 Fat à 200 Liter

Hva bør man gjøre dersom farlige stoffer skal transporteres i fat? Våre kunder skal stole på at vi kan tilby smarte løsninger som alltid er fleksible og mobile - som for eksempel det mobile oppsamlingskaret fra Denios' classic line.

Til Produkt

Mobilt oppsamlingskar

 

10 - Små oppsamlingskar KB-P 20

av Polyetylen (PE), 20 Liter oppsamlingsvolum

Små oppsamlingskar er velegnede for plassering av mindre beholdere på arbeidsflater og laboratoriebenker. Modellen KB-P 20 er dessuten også tilpasset Euro-formatet, flere kar kan dermed effektivt lagres på en Europall for optimal plassutnyttelse

Til Produktet


Sett sammen din optimale tilbehørspakke

Det finnes et bredt spekter av tilbehør og nyttige produkter som er laget for å tilby økt komfort og sikkerhet rundt oppsamlingskaret. Her presenterer vi noen nyttige hjelpemidler fra vårt sortiment. 


Vi hjelper deg gjerne

Har du behov for rådgivning vedrørende løsninger for sikker lagring av farlige stoffer? Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg.