Et overblikk over våre produktserier

Et overblikk over våre produktserier

Som både utvikler og produsent vet vi at kravene til våre kunder er svært forskjellige. Ikke bare når det gjelder type eller mengde stoff som lagres, men også når det kommer til pris, ytelse og utstyrsalternativer. Oppsamlingskar kan fås i svært mange konfigurasjoner, og er en effektiv måte å ivareta sikkerheten i din bedrift. For å sikre at du kan finne egnet løsning som står i stil med nettopp din bruk, har vi ryddet opp i våre oppsamlingskar, og laget 3 produktserier, med mål om å tilby relevante produkter for alt mellom oppstartsselskaper til store industribedrifter. 

 

 

 

 


Basis_line

Benytter du farlige stoffer i din bedrift? Ønsker du å sørge for sikker lagring til en god pris? 

Bedriften selv er ansvarlig for å sørge for tilstrekkelig sikkerhet rundt lagring og håndtering av farlige stoffer. Iht. Forskrift om håndtering av farlig stoff (§15b), så skal en løsning for oppsamling av eventuelle lekkasjer etableres dersom utslipp av det lagrede stoffet kan få store konsekvenser. 

Det finnes mange måter å sikre at man oppfyller sine forpliktelser når det kommer til lagring av farlige stoffer, og for mange kan det være vanskelig å vite hva som faktisk kreves når det gjelder utstyr, rutiner og sikkerhet generelt. DENIOS' basislinje er ment som en grunnleggende løsning for sikker lagring, og tilbyr ode egenskaper, med enkle, solide produkter som du kan stole på - til en hyggelig pris. 

 

Base-line by DENIOS

  • Basisutvalget for sikker lagring
  • Optimalt pris-ytelses-forhold
  • På lager
Classic_line

Sørg for tilstrekkelig sikkerhet ved lagring av farlige stoffer i din bedrift, med skreddersydde løsninger for enhver bruk!

Bedrifter som håndterer farlige stoffer stiller ofte høye krav til deres lagringsanlegg. De ønsker å velge praktiske produkter av høy kvalitet, som de kan stole på - også over lang tid. Løsninger skreddersydd for aktuelle beholdere som lagres, løsninger for enkel transport eller avtapping er også krav våre kunder har i fokus. Slike produkter finner du i DENIOS' Classic-line 

 

 

Classic-line by DENIOS

  • Løsninger for enhver anvendelse
  • Høy kvalitet i mange år
  • 5 års garanti
Pro_line

Ønsker du ytterligere komfort, flere praktiske funksjoner, ytterligere tjenester? Kort sagt: Du ønsker det ultimate produktet. 

Mange av våre kunder leter etter produkter med mange ekstra elementer, som gir dem økt sikkerhet og komfort i deres daglige arbeid. Med Pro-linjen får du et ledende oppsamlingskar, med de mest moderne innovasjonene, og beste kvaliteten - for lang og sikker levetid. Dette garanterer vi, og tilbyr dermed 10 års garanti på produkter fra vår Pro-line. 

Pro-line by DENIOS

  • Høyeste produkt- og servicekvalitet
  • Med økt sikkerhet og komfort 
  • 10 års garanti


Vi hjelper deg gjerne!

Har du behov for personlig konsultasjon vedrørende valg av produkt eller oppsamlingskar generelt?

Kontakt oss! Vi hjelper deg gjerne