• Lagring av farlige stoffer

  • Industrielt forbruksmatriell

  • Arbeidssikkerhet

  • Know-how

Fordi naturen stoler på oss.

DENIOS Norge

DENIOS er et stort internasjonalt selskap med Tysk opprinnelse, med avdelinger i de aller fleste land. Her i Norge har man kunne fått tak i DENIOS-produkter i mange år, men det er først i februar 2018 at DENIOS virkelig eksponeres som merkevare i Norge. Det er laget en ny og bedre katalog, domenet www.denios.no er blitt opprettet, og fylt opp med nesten 7.000 produkter samt nyttig informasjon - dette for at kundene enkelt skal kunne se vårt fantastiske sortiment, og ikke minst handle enkelt og oversiktlig. 

Rettighetene til DENIOS i Norge forvaltes av Aquatiq Chemistry, med hovedkontor på Lillehammer og med salgskontor / lager i Tønsberg.

Vi har lang erfaring med kjøp og salg av kjemikalier og miljøsikringsutstyr, og har en solid kompetanse på disse områdene. Vi gir alt for at våre kunder skal oppleve å få gode råd, en behagelig bestillingsprosess, god service og god oppfølging. 

Lurer du på noe angående:

  • Skreddersydde løsninger
  • Hvilke lover og regler må jeg forholde meg til?
  • Hvilket produkter anbefaler vi? 
  • Kostnadsberegning på frakt
  • etc. 

Ta kontakt med oss på e-mail: post@denios.no, eller ring oss på 800 32 950 


Våre verdier

Våre verdier veileder oss i våre handlinger, beslutninger og oppførsel. Hver dag tar vi en rekke beslutninger i et stadig skiftende miljø. Som selskap er vi mangfoldige: vi kommer fra forskjellige kulturer, og har kompetanse fra mange ulike områder. En felles forståelse av verdier er hva som garanterer vår suksess. 

Natur & mennesker
Natur & mennesker
Innovasjon
Innovasjon
Bærekraft
Bærekraft
Global handel
Global handel
Fellesskap
Fellesskap

Vår visjon

DENIOS er ledende innen produksjon og salg av produkter og tjenester for miljøsikring og arbeidssikkerhet. Vi har kunder med industrikompetanse, håndverk, handel, samt offentlige institusjoner. Gjennom våre styrker innen innovasjon, produksjon og salg skal vi opprettholde vår ledende rolle i markedet, og jobbe videre med å bygge opp DENIOS som en ledende og anerkjent merkevare, også her i Norge. 


Kvalitet ligger i vår natur

Som produsent og leverandør av innovative miljøsikringsprodukter bidrar DENIOS sammen med sine kunder til det daglige miljøvernet rundt drift samt for sikkerheten til de ansatte. Vårt hovedprinsipp er: Bærekraftig beskyttelse begynner på arbeidsplassen - med de riktige produktene og overbevisningen om at vårt naturlige habitat må opprettholdes for kommende generasjoner.