• Individuell rådgivning

  • Kvalitet fra markedslederen

  • Direkte fra produsent

  • Internasjonal Know-how

Produktion von Kunststoffflaschenam Fließband

Maskinkonstruksjon / Kunststoffbearbeiding

Nesten alle produserende virksomheter bruker maskiner og anlegg til fremstilling av produkter. Mekaniske selskaper konstruerer, fremstiller og leverer disse ofte meget komplekse produksjonssystemene til alle disse sektorene. Tilsvarende med bedrifter som arbeider med bearbeiding av metall. Her benyttes det ofte farlige stoffer i deres produksjonsprosesser. Kravene til sikker lagring og håndtering er høye.                             

Plast anvendes også som materialer i mange fremstillingsprosesser, som for eksempel bilindustrien, legemiddelindustrien eller byggebransjen. Selv om plast ikke betraktes som farlige stoffer, anvendes det er rekke tilsetningsstoffer for å gjøre stoffene mer motstandsdyktige ovenfor varme, sollys eller aldring. Miljøbeskyttelse er derfor en viktig faktor. Produkter for sikker håndtering og personlig beskyttelse av medarbeidere er dermed svært viktig, også i denne industrien.  

 

Ta en titt på vår webshop, og finn produktene egnet for ditt behov!

table
info_blue info_green

Finner du ikke rett kategori?

pin_blue pin_green

Verksted & vedlikehold

pin_blue pin_green

Forskning & utvikling

pin_blue pin_green

Inspeksjon & kvalitetskontroll

pin_blue pin_green

Utendørs lager

pin_blue pin_green

Produksjon

pin_blue pin_green

Lakkeringsutstyr


 

Som produsent og utvikler forstår vi hvilke utfordringer virksomheter innen maskinkonstruksjon og plastindustrien møter hver dag. Vi hjelper deg gjerne med vår ekspertise innen korrekt og effektiv miljøbeskyttelse og arbeidssikkerhet i din virksomhet .

 

Felix Förster, Key Account Manager


  • Lurer du på noe, eller har du bruk for hjelp?

  • Kontakt oss