• Individuell tilpasning

  • Kvalitet fra markedsleder

  • Direkte fra produsent

  • Internasjonal know-how

Bilindustri

Bilindustrien er en av de viktigste industriene i Tyskland, og setter stadig nye trender som en innovativ industri. Samtidig er ansvaret for mennesker og miljø mer aktuelt i dag enn noen gang tidligere. Miljøbeskyttelse handler ikke bare om lavt drivstofforbruk og lave utslipp. Selv i utvikling og produksjon av kjøretøy er man nødt til å iverksette tiltak for å sikre optimal arbeidssikkerhet, helse og miljøvern.  DENIOS er på sin side en pålitelig partner når det gjelder å nå disse målene.

Bilindustrien er svært variert: installasjon, vedlikehold og reparasjonsarbeid er en stor del av arbeidsoppgavene. Dette er en industri som også avhenger av mange typer kjemikalier, oljer, maling, lakk også videre. Mange av disse stoffene kan være skadelige - for både miljø og mennesker. Dette i form av innånding av støv eller avgasser, kontakt med skadelige kjemikalier også videre. Farlige stoffer er med andre ord en stor del av hverdagen, og sikkerheten må derfor tas på alvor, slik at skader og ulykker minimeres. 

Også innen vedlikehold tilbyr DENIOS rengjøringsprodukter og rengjøringsteknologi for et rent resultat og skånsom behandling, slik at ditt utstyr holder lenger. 

Finn produkter som dekker nettopp ditt behov - Besøk vår webshop!

 

 

 

table
info_blue info_green

Finner du ikke rett kategori?

pin_blue pin_green

Utendørs lager

pin_blue pin_green

Verksted / Vedlikehold

pin_blue pin_green

Forskning og utvikling

pin_blue pin_green

Kvalitetskontroll

pin_blue pin_green

Produksjonslinje

pin_blue pin_green

Lakkeringsutstyr


 

Vi i DENIOS har betjent kunder i bilindustrien i over 15 år. Vi har dermed god kjennskap til bransjens krav. Vi tilbyr en omfattende produktportefølje som dekker disse kravene. 

 

Sven Bröderhausen, Key Account Manager


Skreddersydde løsninger